90 li yılların yediğimiz abur cubur ları ne güzeldi tatlar

90 LI YILLARIN ABUR CUBUR LARI UNUTULUR MU

Neydi o günler eski günler 
Annemizden,  babamızdan dedemizden kopardığımız harçlık ile bakkala gidip bakkal amcaya tüm arkadaşlarımızla giderek bakkal amca bu kaç, bu kaç diye sorardık. Paramızın yettiği kadar bize verilen para kadar hepsinle abur cubur alırdık ve ne mutlu olurduk ve tarifi gerçekten imkansız olan bir mutluluk sarardı içimizi.
diye sorar, paramızın yettiğince abur cubur alırdık. Tadı hala damağımızda olan bu efsane lezzetleri yemeye doyamazdık ve tarifi imkansız bir mutluluk sarardı içimizi.
80’li 90’lı yıllarda çocuk olan herkesin bugün bile unutamadığı ve efsane olan bakkal lezzetleri abur cuburları bir araya getirdik. Hem lezzetiyle hem de reklamları ile çocukluğumuzun efsane olan ve hafızalarımızdan çıkmayan bu lezzetlerin listesini hazırlarken bazen gözlerimiz doldu bazen de dudağımızda küçük bir tebessüm oluştu. Eminiz ki sizde aşağıdaki abur cubur listesine bakınca çocukluk günlerinize geri döneceksiniz.
Geçmişe bir yolculuk yapmaya hazırsanız hemen listemize göz atmaya başlayabilirsiniz

Düdüklü şeker alınca daha jelatini açar açmaz içimizi garip bir duygu sarardı ve nefesimiz yettiğince düdük gibi ottturuduk sokaklarda sikilisiya kadar şekeri yemezdik ve bitmesini istemezdik.

Solucan jelibon tadı hala damağımda olan bir tat ti çocukluğumda babamdan aldığım her harita ilk aldığım di ve ağzına aldığında hic bitmeyecek gibi tadını çıkara çıkara uzata uzata yerdik.

Yorumlar