Burhaniye ören plajı

Ören plajı hakkında

Ören ince kumlu sahili, oksijen deposu Kazdağlar dan gelen havası, mavi bayraklı plajı, sahile kadar olan cam ormanları ile tatilcilerin uğrak durağıdır.
Ören plajı edremit ve ayvaliğin aracında Egenin incisi cennet yeridir.Antik cağlarda kumsallarında Lidya kızlarının kumsallarında guneslendigi söylenen yerdir.Oren içeresinde mimarisi ile bozulmamış kendine has evleri bulunmaktadır.Denizi berrak ve masmavi dır.



Ören de yazlık ev kiralayabilirsiniz, kamp yapabilirsiniz,küçük pansiyonlarında kalabilirsiniz  her türlü ihtiyaçlarınız giderebliceginiz  otellerde kalabilirsiniz .


Plajın hemen bitiminde 6 metrelik tepeden güneşin batışını keyifli bir şekilde tadını çıkararak seyredebilme imkanı sunmaktadır.Burada bulunan cafelerde kahvenizi yudumlarken manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Örene gelip gözleme,közlenmiş mısır, sakızlı dondurma ve deniz börülcesi yemeden ve geniş sahilinde denize ulaşmak için ayaklarınızı yakmadan tekne turlarına katılmadan ayrılmamak gerekiyor bence.





Yorumlar

  1. Gerçekten gidilip görülmesi gereken Ender yerlerden biri herkesin görüp yaşamasını tavsiy ediyorum sessiz sakin huzur veren bir ortam yeşillik ile mavinin cümbüşü hakim be insanı dinginleştiler bir ortam bulunmakta

    YanıtlaSil

Yorum Gönder